GOOGLE REKLAMLARI

Pages

12 Şubat 2013 Salı

Celtic - Juventus Şampiyonlar Ligi 12 Şubat 2013

GOOGLE REKLAMLARI

Celtic - Juventus Şampiyonlar Ligi 12 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Kulüp bazında Avrupa'nın en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi, 5 Aralık 2012 tarihinde sona eren grup maçlarından sonra verilen aranın ardından bu akşam yeniden başlayacak.
Ateşli taraftarlarıyla bilinen İskoç ekibi, Juventus ile oynayacağı 2. turun ilk mücadelesinde evinde oynayacak olmanın avantajını kullanmak istiyor. Ev sahibi ekibinde önemli iki oyuncunun oynayıp oynamayacağı konusunda büyük soru işareti bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Emilio Izaguirre ve Georgios Samaras'ın Torino ekibi karşısında forma giyip giymeyeceği şüpheli. Oyuncuların maça yetiştirilmeye çalışıldığı ve forma giyme ihtimallerinin %50 olduğu söyleniyor.
Juventus, Celtic ile oynayacağı mücadeleye birkaç eksik dışında tam kadro çıkacak. Giorgio Chiellini'nin sahalara birkaç gün sonra döneceği belirtilirken, sakatlığı bulunan Claudio Marchisio'nun oynayacak durumda olması teknik heyette sevinç yarattı. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Kwadwo Asamoah'ın da ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.