GOOGLE REKLAMLARI

Pages

24 Ocak 2013 Perşembe

Trabzonspor Mersin İdman Yurdu Türkiye Kupası 24 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Trabzonspor Mersin İdman Yurdu Türkiye Kupası 24 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Kupada ilk 3 maçını da kazanan Trabzonspor, büyük bir avantaj yakaladı. Fırtına, bu akşam Mersin'i bir kez daha yenip yarı finali garantilemek ve moral depolamak istiyor.
Trabzonspor için 2013 yılı güzel başlamıştı. Önce Antalyaspor deplasmanında 3-2 kazanan Bordo-Mavililer, ardından Mersin’de 2-0 galip gelerek kupada 3’te 3 yapmıştı. Ancak bu performans lige yansımadı. Trabzonspor, ikinci yarının ilk lig maçında sahasında Karabükspor’a 3-1 yenilerek büyük bir şok yaşadı. Mağlubiyet nedeniyle hem teknik heyetin, hem de futbolcuların morali adeta çöktü. Şenol Güneş, bu akşam kupada ağırlayacakları Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde öğrencileriyle bir görüşme yaptı. Mersin’i yenmeleri halinde hem matematiksel olarak yarı finali garantileyeceklerini söyledi, hem de moral kazanacaklarını kaydetti. Ligde kalma savaşı veren konuk takım ise Trabzon’a, kupadaki ilk puanını almak için geliyor.
Şenol Güneş, Mersin İdmanyurdu karşısında bazı as oyuncularını dinlendirecek. Güneş’in Zeki Yavru, Marek Cech, Abdullah Karmil, Aykut Akgün ve Emre Güral gibi isimlere şans vermesi bekleniyor. Deneyimli teknik adam ayrıca orta sahanın ortasında oynattığı Sapara-Alanzinho ikilisinden birini de dinlendirecek.