GOOGLE REKLAMLARI

Pages

10 Ocak 2013 Perşembe

İntikam 2. Bölüm 10 Ocak Beren Saat Yeni Roluyle

GOOGLE REKLAMLARI

Kanal D’nin başrollerinde Beran Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler’in oynadıkları, Ocak ayında ekrana gelecek yeni ve iddialı dizisi “İntikam”ın yayınlanan ilk fragmanı, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve merak uyandırdı.

İntikam 2. bölümü ile 10 Ocak Perşembe günü Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak. İntikam 2. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.
Kanal D’nin büyük bir merak ve sabırsızlıkla beklenen yeni dizisi “İntikam”ın dün akşam ilk kez yayınlanan fragmanı izleyicilerden büyük ilgi gördü. Fragmanın yayınının ardından izleyiciler, diziyle ilgili bilgi almak için Kanal D çağrı merkezini telefon yağmuruna tuttular.
Babası bir komploya kurban giden genç bir kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşmasını ve intikam savaşını anlatan “İntikam”ın bu bölümünün konusu şöyle;Yağmur,  en yakınları tarafından aldatılan ve işlemediği suçun cezasını hayatı ile ödemek zorunda kalan babasının intikamını almak için doğduğu yere geri dönmüştür. Yeni kimliği ile düşmanlarının arasına giren Yağmur"un ilk hedefi ise Leyla olur. En yakın arkadaşının kocası ile birlikte olduğunu öğrenen Şahika, bunun bedelini Leyla"ya ödetir. Kocası Haldun"u da yakın takibe alır.Emre ile ilgilenen Yağmur, kulüpteki at yarışı müsabakasına katılır. Emre de yarışmacılardan biridir. Turnuvayı izlemeye Yağmur"un da gelmesi Şahika"nın hiç hoşuna gitmez. Üstelik son tur öncesi Yağmur"un, pek gününde olmayan Emre"ye kazanırsa onunla akşam yemeğine çıkma sözü vermesi canını iyice sıkar.

Şahika, Leyla"yı hayatlarından kolayca çıkarttığını düşünürken, Haldun"a beklenmedik bir zarf gelir. Rüzgar ise babasının borçları nedeniyle teknesini Hakan"a satar. Ancak Hakan"dan gelen sürpriz teklif Rüzgar"ı şaşkına çevirir. Teknenin satıldığından habersiz olan Barış, Şahika"nın kızı Cemre ve arkadaşlarını geziye davet eder. Yağmur ise babasına ihanet eden bir başka isim, zengin borsacı Orhan Demirci"nin peşine düşer. Hakan ile işbirliği yapmak hiç hoşuna gitmese de, Yağmur yeni intikam planı için ondan yardım almak zorunda kalır. Bütün bunlar yaşanırken Yağmur"un kiracısı olduğu Leyla"nın evi satışa çıkar. Satın almak için ilk teklifi Yağmur verir. Ancak evle ilgilenen bir tek kişi Yağmur değildir. Şahika, Adem"i Yağmur"un geçmişi ile ilgili işe yarar bilgiler bulması için sıkıştırırken, genç kızdan etkilenen Emre ise, Aslı ile ona bir sürpriz hazırlar.

Özden”, Nejat İşler “Rüzgâr Denizci” ve Mert Fırat da “Emre Arsoy” karakterlerini canlandırıyor. Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı “İntikam”ın yapımını ise In D House üstleniyor. Saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan “İntikam”ın konusu şöyle; Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşan bir baba ve küçük bir kız… Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla bir anda yıkılır. Banka dolandırıcılığıyla suçlanan Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamayınca hapse mahkum olur. Yetimhaneye verilen Derin, uzun yıllar sonra babasının suçsuz olduğunu öğrenir ve sorumlularını affetmek yerine, onlardan intikam almaya karar verir. İsmini Yağmur olarak değiştiren Derin, hesaplaşmak için doğduğu yere geri döner. Üstelik her şeyin sorumlusu Arsoy Ailesi’ne de komşu olur. Babası ile birlikte yaşadıkları eski evini kiralayan Yağmur, oraya taşınmasıyla çocuklukta yaşadığı iyi ve kötü tüm anılar gözünde bir bir canlanır. Yeni hayatına alışmaya çalışan Yağmur, hiç beklemediği bir anda ise köpeği Çakıl ile karşılaşır. O gittikten sonra köpeğini sahiplenen çocukluk arkadaşı Rüzgar onu tanımasa da Çakıl onu unutmamıştır. Yağmur,  önceden tanıdığı arkadaşı Arsoylar’ın organizatörü Aslı sayesinde Şahika Arsoy’un vakıf yararına düzenlediği etkinliğe katılmayı başarır. Sadece Şahika ile tanışmakla kalmaz, onun biricik oğlu Emre ile de partide uzun
uzun sohbet etme şansını bulur. Emre daha ilk görüşte Yağmur’dan etkilenir. Yağmur’un intikam listesinin başında ise Şahika’nın en yakın dosttu Leyla vardır. Yağmur, Leyla’nın işini bitirmek için harekete geçerken, onu da bir sürpriz beklemektedir. Partide babasını ve ona kurulan tüm kirli komploları çok iyi bilen biri, Yağmur’un gerçek kimliğini fark eder. Ve bu gizemli kişi intikam yolculuğunda Yağmur’un yanında yer alacaktır. Şahika ise, ailenin güvenlik şefi Adem’den oğlunun yakın ilgi gösterdiği yeni komşuları Yağmur ile ilgili ilginç bir istek de bulunur.