GOOGLE REKLAMLARI

Pages

4 Ocak 2013 Cuma

Beşiktaş Wolfsburg Hazırlık Maçı 6 Ocak

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş Wolfsburg Hazırlık Maçı 6 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta ? Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte, takımların kamp programları belli olurken, bu sezonun gözdesi yine Antalya oldu.
Kamp programı henüz belli olmayan ve çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak Bursaspor dışında kalan 16 takım, devre arası kampı için bu sene de Antalya'nın yolunu tutacak.
Beşiktaş ve Trabzonspor, 6-9 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Wolfsburg ve Werder Bremen takımlarının katılımıyla düzenlenecek “Tutturcup”ta mücadele edecek.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifası sonrasında sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe ise 2 Ocak tarihinden itibaren Antalya Belek'te kampa girecek. Sarı-lacivertlilerin kalacağı otel ise henüz belli olmadı.
Spor Toto Süper Lig'de kamp programı belli olmayan Galatasaray dışındaki takımların programları şöyle:
Beşiktaş Antalya Mardan Otel'de 3-13 Ocak 2013 tarihleri arasında kamp yapacak olan siyah-beyazlılar, 6-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek “Tutturcup”ta da mücadele edecek. Beşiktaş'ın yanı sıra turnuvaya Trabzonspor, Almanya'nın Wolfsburg ve Werder Bremen takımları katılacak. “Tutturcup”ta 6 Ocak Pazar günü Beşiktaş-Wolfsburg, 7 Ocak Pazartesi günü de Trabzonspor-Werder Bremen karşılaşmaları oynanacak. Turnuvanın üçüncülük ve şampiyonluk maçları 9 Ocak Çarşamba günü yapılacak.