GOOGLE REKLAMLARI

Pages

1 Ocak 2013 Salı

Benim İçin Üzülme 9.Bölüm 1 Ocak 2013

GOOGLE REKLAMLARI

Benim İçin Üzülme 9.Bölüm 1 Ocak 2013 Atv konusu.Benim İçin Üzülme’nin yazarı olan Mahsun Kırmızıgül yine çok ağlatacak. Niyazi ile Buke’nin aşkı yürekleri dağlamaya devam ediyor. Hem acıları büyük hem de aşkları. Buke ne kadar yürekten bağlı ise Niyazi’ye, Niyazi’nin de hem acısı hem de aşkı o kadar derindir. Çünkü annesi bir türlü kabul edemez onca yaşanandan sonra Buke’yi. Ancak Buke’nin gerçekten böyle omasını istemdiğini bilir ama yine de olanları ailesine ve kendi çocuklarına yediremez. Artık kimsenin kendisine önem vermediği lafını dinlemediğini ve tabi ki sözünün geçmediği evbde kalamayacağı için evi terk ederek hayatına son vermek ister. Ölümün eşiğine gelir. Ancak Niyazi’nin kardeşi Buke’ye saldırır. Anneme bir şey olursa ölümlerden ölüm beğen der.
Peki bu kadar olumsuzluğun hatta ölümlerin üzerine bir hayat nasıl kurulur. Niyazi bu evlilikten daha da önemlisi Buke’den vazgeçecek mi? Niyazi ve Buke tuttukları evde huzur içinde yaşamaya karar verirler ancak olanlar bu sefer yine mutlu hayatlarını ve tabi ki evliliklerini yine erteler.  Niyazi ve ailesi bu durumdan şüpheli iken Niyazi nasıl devam edebilir?
Resul ise Tahir’e gider ve ihaleye girmek istediğini söyler.  Ve ihale bedeli olan 200 bin TL’yi ister. Ancak Tahir bu sefer verdiğim parayoı geri alırım der.  Resul kabul eder. Ama şartları ağırdır. Tahir’in bu işten çıkarı oldukça fazladır ve Resul bu oyuna gelir.
Buke her geçen gün artık daha da üğmitsizliğe kapılır. Ne yapacağını bilmeden Niyazi’yi bekler. Buke niyazi’nin kardeşinin isyanını duyar ve yine içi dağlanır. Ama istediği bu değildir, Buke sadece sevdalanmıştır. İstemeden yaşanan onca şeyin hatası yine onlara kalmıştır.