GOOGLE REKLAMLARI

Pages

19 Aralık 2012 Çarşamba

Galatasaray Trabzonspor Müsabakası 23 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray Trabzonspor Müsabakası 23 Aralık 2012 hangi tv kanalında saat kaçta başlayacak ? Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 23 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.
 Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasındaki Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması, 23 Aralık Pazar günü oynanacak.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koşunun ardından yapılan top kapma çalışmasıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda çift kale maç oynadı.
 Sakatlığı bulunan kaleci Fernando Muslera’nın katılmadığı ve salonda çalıştığı, hafif sakatlığı bulunan Felipe Melo ile 1461 Trabzon ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kasığından sakatlanan Sercan Yıldırım’ın ise takımdan ayrı salon ve saha çalışması yaptığı antrenmanda futbolcuların neşeli halleri dikkati çekti.

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube’nin hayata geçirdiği ”Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı” kapsamında Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan liselerden 80 öğrenci antrenmanı izledi.
 Antrenman boyunca oyunculara destek veren öğrenciler, çalışma sonunda Fatih Terim ve oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.Bordo-mavili taraftarlar bugün satışa çıkartılan maç biletlerinden almak için sabah saatlerinden itibaren bilet gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yönetimin son iki maçta bilet fiyatlarını düşürmesi taraftarların biletlere akın etmesine neden oldu.

Eskişehirspor maçı için uygulanan bilet fiyatları "Kale arkası 5 TL, Maraton 10 TL, Kapalı Kenar (A,D,E,H) 20 TL, Kapalı Orta (B,C,F,G) 30 TL, Vip 75 TL, Vip Özel 500 TL, Misafir Seyirci Tribünü 10 TL" olarak belirlenirken, Galatasaray maçı için ise "Kale arkası 5 TL, Maraton 30 TL, Kapalı Kenar (A,D,E,H) 60 TL, Kapalı Orta (B,C,F,G) 75 TL, Vip 150 TL ve Vip Özel 500 TL"den satışa sunuldu.