GOOGLE REKLAMLARI

Pages

14 Aralık 2012 Cuma

Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı 16 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI
Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı 16 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta ?
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 16 Aralık Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldığı bildirildi.
Sarı-kırmızılıların antrenmanında sakatlığı bulunan Sercan Yıldırım’ın, tedavisinden sonra salon ve saha çalışması yaptığı kaydedildi. Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Cumartesi akşamı yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 16 Aralık Pazar günü yapılacak derbi maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, derbide Özkahya’nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Volkan Narinç yapacak.
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe derbisine Fenerbahçe taraftarının gelmesine İl Güvenlik Kurulu izin vermedi.
Oynanan futboldan çok öncesinde ve sonrasında taraftarlarının neden olduğu olaylarla gündeme gelen 3 büyüklerin birbirleri arasındaki maçlardaki seyirci yasağı devam edecek. Fenerbahçe’nin yasağın kaldırılmasına yönelik önerisine Kulüpler Birliği de destek vermişti, ancak bugün yapılan İl Güvenlik Kurulu’nda yasağın sürmesine karar verildi.
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlara göre, derbi maçı için toplam 2 bin 768 güvenlik personeli görev yapacak. Bin 200′ü özel güvenlik ve bin 568′i polis olmak üzere toplam 2 bin 768 görevli güvenliği sağlayacak.
DERBİ UEFA’YA MANŞET OLDU
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) internet sitesinde haber oldu.
Uefa’da, haftanın derbi maçlarını anlatan bir haber yayımlandı. Haberde, Spor Toto Süper Lig’de 16 Aralık Pazar günü yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine de yer verildi.
“İstanbul devleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşılaşacağı 90 dakika boyunca Türkiye’de hayat duracak” denilen haberde, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1461 Trabzon’a yenilmesinin şokunu üzerinden atamayan Galatasaray’ın, rakibini
derbi maçta yenerek 5 puanlık üstünlük kurmak istediği belirtildi.
Haberde, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in “Derbi, bizim için çok önemli. Ziraat Türkiye Kupası maçı sonucunun, bu maçı etkilememesi için elimizden geleni yapacağız” ifadeleri yer aldı.
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in de, “İki, üç haftadır bu maçı düşünüyoruz. Durum ne olursa olsun, sakin olmak zorundayız” sözlerine yer verildi.