GOOGLE REKLAMLARI

Pages

13 Aralık 2012 Perşembe

Emirin Yolu 8. Bölüm 14 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI
Emirin Yolu 8. Bölüm 14 Aralık Show tv konusu.Emir Güneş'i çok zor durumda bıraktı ve Engin'e iyi malzeme verdi. Engin ise her geçen gün Güneş'e hayatı zindan etmeye devam ediyor. Engin o gece neler olduğuna dair aklında oluşan taşları bir bir yerine koydu Güneş her ne kadar Emir'e aşık da olsa Engin'den dolayı bunu asla belli etmemeli.
Engin bütün maçoluğunu göstererek Emr'in hayatını nasıl yok edeceğini Güneş'e gösterdi. Güneş Emir'e bir zarar vermemesi için Engin'e söz verdi. Güneş Emir 'e Engin ile arasında olan ilişkinin gerçek olduğunu ispatlamak zorunda yoksa Engin Emir'e çok büyük zarar verecek.
Yavuz ise yaptı yapacağını. Bir sabah bütün gazetelerde Hande'nin büyük sırrı manşetlerde yerini alır. Hande deliye döner diğer yandan Koray bu duruma sevinsin mi üzülsün mü bilemedi. Hande'nin yeni oyunu O'nu sarstı.
Hande sahalara dönüş yaptı. Kuyruğuna basılan Hande Yavuz'dan fena intikam alacak. Emir'i kendine ortak yapan Hande intikam için ilk adımını attı. Bunu duyan Güneş ayrılma kararı aldı ama Hande damardan girerek O'nu vazgeçirmeyi başardı. Emir teknede bir iş göüşmesi ayarladı. Güneş'de işine saygı duyarak gitti. Emir ile hesaplaşan Güneş daha fazla dayanamadı ve kendini denizin dibine bıraktı. Heycan dorukta kaldı. Emir de ardından kendini denize attı.