GOOGLE REKLAMLARI

Pages

30 Aralık 2012 Pazar

31 Aralık 2012 Yılbaşı Milli Piyango

GOOGLE REKLAMLARI

31 Aralık 2012 Yılbaşı Milli Piyango.Milli piyango yılbaşı özel çekilişi 31 aralık 2012 de çekilecektir mpi idaresi nin bu sene ki çekilişi trt ekranlarından bir ilk olarak yayınlanmayabilir yılbaşı özel çekilişi her zamanki gibi milyonlar dağıtmaya devam ediyor.
Bu sene yılbaşı büyük ikramiyesi hangi ilimize gidecek merakla beklenmekte 1 ocak 2013 sabahı hangi şanslı veya şanslılar yeni yıla milyoner olarak girecek
Milli piyango idaresinin yurt genelinde satışa sunduğu biletlerin vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmekte yılbaşı özel çekilişi saat 20 ila 22 arası çekiliş yapılacaktır büyük ikramiye ise saat 22 ila 24 arası çekilecektir.
Yılbaşı özel çekilişi 1 ocak 2013 sabahı çekiliş sonuçları tam sıralı şekilde sitemizde yer alacaktır
Milli piyango bu yıl ki bilet fiyatları ise şu şekildedir tam bilet 40 tl , yarım bilet 20 tl, çeyrek bilet ise 10 tl den satışa sunulmuştur. Her zaman ki gibi nimet abla bilet bayii önünde bilet kuyrukları oluşmuştur. Büyük ikramiye 45 milyon olunca hayallerde milyonluk oluyor. 31 aralık 2012 tarihi çekilecek olan milli piyango yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiye ve amorti sonuçlarına kadar ve hangi illerimize ikramiyelerin gittiği sitemizde yer alacaktır. Mutlu seneler bol şanslar
31 aralık 2012 milli piyango idaresi yılbaşı özel çekiliş sonuçları sitemizde olacaktır yılbaşı akşamı tüm vadtandaşların gözü kulagı şanslı numaralarda olacakken sonuçları tam sıralı bir şekilde sizlerle paylaşacagız .
Mpi hersene ki gibi en büyük ikramiyesi yılbaşı özel ikramiyesi olurken bu sene de adet yerini buldu tam tamına 45 milyon tl oldu.
45 milyon tl olunc hayellerde milyonluk oldu 31 aralık 2012 akşamı yapılacak olan buyuk ıkramiye çekilişi hangi illerimizi milyoner edecek merakla beklenmektedir.